Hematologia este ramura medicinei interne care se ocupă cu sângele, organele care îl produc și bolile acestuia. Hematologia include studiul etiologiei, diagnosticării, tratării, identificării posibilelor complicații si profilaxiei bolilor sangvine. Medicul de laborator este cel care realizează toate testele necesare studiului sângelui.

Efectuăm o gamă largă de servicii de analize hematologie pentru a evalua sănătatea sistemului dumneavoastră hematologic. Aceste analize furnizează informații importante despre compoziția sângelui, celulele sanguine și alte componente relevante, ajutând la diagnosticarea și monitorizarea diferitelor afecțiuni.

Iată câteva dintre serviciile de analize hematologie pe care le efectuăm:

  1. Hemoleucograma completă (CBC): Aceasta este una dintre cele mai frecvente analize hematologice și include evaluarea numărului total de celule sanguine, precum globulele roșii, globulele albe și trombocitele. De asemenea, se poate furniza informații despre nivelurile de hemoglobină, hematocrit și alte parametri relevanți.

  2. Formule leucocitare: Analiza formulei leucocitare identifică și numără diferite tipuri de globule albe, precum neutrofilele, limfocitele, monocitele, eosinofilele și bazofilele. Această analiză poate oferi indicii importante despre starea sistemului imunitar și poate ajuta la diagnosticarea infecțiilor, inflamațiilor și a altor afecțiuni.

  3. Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH): Această analiză măsoară viteza la care globulele roșii se depun în partea inferioară a unui tub de analiză. VSH-ul poate fi un indicator al prezenței unui proces inflamator sau infecțios în organism.

  4. Testul de coagulare: Această analiză evaluează capacitatea sângelui de a coagula și poate detecta tulburări de coagulare, cum ar fi trombocitopenia, deficitul de factori de coagulare sau prezența unor boli autoimune.

  5. Dozarea hemoglobinei glicozilate (HbA1c): Această analiză măsoară nivelul mediu al glicemiei pe o perioadă de aproximativ trei luni și ajută la diagnosticarea și monitorizarea diabetului zaharat.

Acestea sunt doar câteva exemple de servicii de analize hematologie pe care le putem efectua. În funcție de necesitățile dumneavoastră medicale specifice, putem adapta setul de analize pentru a obține informațiile relevante și a vă oferi un diagnostic precis și o îngrijire corespunzătoare. Este important să consultați medicul dumneavoastră pentru a determina care analize sunt necesare în cazul dumneavoastră și pentru a interpreta rezultatele obținute în contextul medical adecvat.

Contactați-ne!

Suntem bucuroși să vă oferim orice informație legată de analizele ce pot fi efectuate, rezultate și orice alte servicii oferite de laboratorul nostru

0256 47 47 47

/Biohem Laborator de Analize Medicale Dr Iovanescu Dana

Biohem. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Hematologie?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.